Palvelut

Tarvitsetko asiantuntevaa, puolueetonta tahoa irtaimen arvo-omaisuuden ja taiteen arvioinnissa?

Palvelen yksityisasiakkaita, yrityksiä ja yhteisöjä mm. seuraavissa tilanteissa:

Perunkirjoitusarvioinnit
Lähes jokainen meistä joutuu jossain vaiheessa elämää kohtaamaan tilanteita, joissa voimavarat suuntaa mieluummin muuhun kuin asioihin, jotka voi antaa luotettavan asiantuntijan hoidettavaksi. Autan mm. erilaisissa irtaimiston jakotilanteissa, arvioinneissa ja dokumentoinneissa. Kun olet epävarma esineistösi arvosta, annan puolueettoman arvion.

Vakuutusarvioinnit ja -todistukset
Teen tai teetän yhteistyökumppanillani yksittäisestä arvoesineestä todistuksen vakuutusta varten. Esineistä, jotka eivät kuulu normaalin koti-irtaimiston piiriin, on vakuutusyhtiölle usein toimitettava erillinen vakuutustodistus.

Ositus- ym. jakotilanteet
Tilanteessa, jossa osapuolille tuottaa hankaluuksia jakaa omaisuus tasapuolisesti. Tällöin ulkopuolisen, luotettavan ammattilaisen apu on tärkeää. Osapuolet voivat luottaa siihen, että arvio on puolueeton ja asiantuntijan tekemä.

Kokoelmainventaariot
Useisiin yrityksiin, yhteisöihin, säätiöihin jne. on vuosikymmenten varrella kerääntynyt suuria määriä taidetta ym. arvoirtaimistoa. Taide-esineistö kannattaa koota selkeäksi luetteloksi ja pitää ajan tasalla.

Arvo-omaisuuden realisointi
Tilanteessa, jossa osapuolille tuottaa hankaluuksia jakaa omaisuus tasapuolisesti, on ulkopuolisen, luotettavan ammattilaisen apu tärkeää. Osapuolet voivat luottaa siihen, että arvio on puolueeton ja asiantuntijan tekemä.

Muut palvelut
Kauppakamarin hyväksymä HTT-tavarantarkastaja.
Taide, antiikki, korut, jalometallit ja niistä valmistetut tuotteet sekä kellot.
https://kauppakamari.fi/tavarantarkastus/

Hinnat
Tuntiveloitus 80 euroa per tunti. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.
Maksuaika: sopimuksen mukaan 7 – 14 päivää netto.

Hintoihin sisältyvät matkakulut pääkaupunkiseudulla. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella laskutetaan erikseen matkakulut: 0,44 €/km, mahdolliset päivärahat ja muut syntyneet matkustuskustannukset.
Erilliset todistukset, esineistön valokuvaus ja muut palvelut sopimuksen mukaan.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.